Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Studenten beschikbaar voor onderzoek bij bedrijven

Binnen het onderwijs is er steeds meer aandacht voor samenwerken met bedrijven. Studenten worden ingezet om kennisvraagstukken  samen met partners en ondernemers uit een regio te beantwoorden. Voor de Greenport Duin- en bollenstreek kunnen ondernemers via het IDC Bollen & Vaste planten hun vragen op de goede plek binnen het onderwijs plaatsen. Binnen het IDC zijn er goede contacten met zowel het groene onderwijs als andere onderwijsrichtingen, zoals bv de technische of economische opleidingen bij ROC Leiden - Move Your Skills of HS Leiden en zelfs bij de TU Delft.
 
Het groene onderwijs heeft zich verenigd binnen het Groen Onderwijscentrum in Aalsmeer en de Groene Hart Academie in Nieuwkoop. Hierin zijn zowel het MBO, HBO als Universitair onderwijs vertegenwoordigd door samenwerking met Wellantcollege, INHolland en Wageningen UR.
 
Mocht u als ondernemer in de Greenport Duin & Bollenstreek interesse hebben in samenwerking met het onderwijs, neem dan contact op met mw. Barry Looman, barry.looman@wur.nl. Voor meer informatie over het IDC Bollen en Vaste planten, kijk op www.BloembollenWEB.nl