Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Nyenrode krijgt eigen tulp

Linda van der Slot van Hobaho & Remarkable Tulips, Leen Paape van Nyenrode, Saskia Bodegom van KAVB, Gerrit Grievink van Focusplaza (namens Anthos)

 
Breukelen, 26 april 2016 – Nyenrode Business Universiteit viert vanaf september haar 70-jarig bestaan. Kwekersvereniging Remarkable Tulips uit Lisse biedt in de aanloop naar het lustrum van de universiteit alvast een eigen Nyenrode-tulp aan. Op dinsdag 26 april is tulipa ‘Nyenrode’ gedoopt door prof. dr. Leen Paape, Dean van Nyenrode Business Universiteit. De kleuren van de dubbele rode tulp met gele rand weerspiegelen de kleuren van het wapen van Nyenrode.

In september, als het lustrum van Nyenrode wordt gevierd, worden de eerste beschikbare bloembollen op het landgoed van Nyenrode geplant. Vanaf 2017 is de tulp beperkt verkrijgbaar.

Een aantal leden van kwekersvereniging Remarkable Tulips hebben afgelopen winter via Anthos, de Koninklijke Handelsbond voor Boomkwekerij- en Bolproducten, een Masterclass Food/Retail gevolgd bij Nyenrode. Met het 70-jarig bestaan van Nyenrode in aantocht was dit reden voor intermediair Hobaho van Remarkable Tulips om een tulp aan Nyenrode op te dragen.
 
Over Nyenrode Business Universiteit
Nyenrode Business Universiteit is de enige particuliere universiteit in Nederland. Het instituut werd in 1946 voor en door het bedrijfsleven opgericht. Nyenrode bereidt mensen met talent en ambitie voor op een carrière in een management-, ondernemers- of accountantsfunctie binnen een internationale omgeving en hecht grote waarde aan sociaal bewustzijn en duurzaam leiderschap, met als motto: Leadership, Entrepreneurship, Stewardship.
 
Over Hobaho
Hobaho is intermediair in de bloembollensector en verzorgd de veredeling, coördinatie, verkoop en marketing voor Kwekersvereniging Remarkable Tulips, www.remarkabletulips.nl. Anthos vertegenwoordigt wereldwijd de handel in bloembollen en boomkwekerijproducten

Foto:   Linda van der Slot van Hobaho & Remarkable Tulips, Leen Paape van Nyenrode, Saskia Bodegom van KAVB, Gerrit Grievink van Focusplaza (namens Anthos)

 
Voor informatie en beeldmateriaal:
 
Kwekersvereniging Remarkable Tulips
Linda van der Slot (woordvoerder) via 06 1500 8160,
E-mail: lvanderslot@hobaho.nl, www.hobaho.nl
 
Nyenrode Business Universiteit
Erik van der Liet, Corporate Communications via 06-51075812
E-mail: e.vdliet@nyenrode.nl